Over ons

Bij Vandevoordt Laurent kan u terecht voor een uitgebreid gamma tunnel serres, zwembad overdekkingen en volières. Alles is verkrijgbaar in standaardmaten maar uiteraard kan je ook andere afmetingen aanvragen.
In elke serre is er de mogelijkheid tot zijverluchting. Bovendien wordt er voor alle serres steeds gebruik gemaakt van UVA folie.


Naast een uitgebreid gamma tunnel serres, zwembad overdekkingen en volières kan u ook bij ons terecht voor vogelnetten en tankcontroles.


Kortom, bent u op zoek naar een specialist in tunnelserres, zwembad overkappingen of volières in de regio Limburg? Dan ben u bij Vandervoordt Laurent aan het juiste adres. Contacteer ons gerust voor vragen, het bespreken van maatwerk of een prijsofferte! We zijn bovendien ook op zondagvoormiddag bereikbaar.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Winteroverdekking
Standaardmodellen
Schaduwhal

 

 

Trefwoorden: Mobilhomeoverdekking, Volières, volière, tankcontrole, tankcontroles, serres, serre, zwembadoverdekkingen, voilèrenetten, vogelnetten, regio Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen